سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لوله بازکنی و تخلیه چاه قم

لوله بازکنی و تخلیه چاه قم

در بعضی از شهرها یا برخی مناطق شهرها هنوز فاضلاب شهری وجود ندارد و به همبن دلیل از روش سنتی که همان چاه فاضلاب است استفاده می کنند که یک سری معایب و در واقع میتوان گفت مشکلات دارد که عمده آن گرفتکی چاه است که برای رفع این مشکل از خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه قم می توان استفاده کرد.در رابطه با گرفتگی لوله ها نیز می توان گفت عوامل مختلفی دارد که در مورد آن بحث خواهیم کرد.

لوله بازکنی و تخلیه چاه قم

نشانه های پر شدن چاه چیست ؟

-در راه خروجی چاه سوسک دیده شود.

-نشانه دیگر پر شدن چاه،گرفتگی در قسمت هایی ازفاضلاب درون منزل مثل سینک،روشویی و...

-در زمین هایی که به صورت شنی می باشند پر شدن چاه خیلی کمتر از زمین های خاکی می باشد. در زمین های خاکی به دلیل اینکه دیواره چاه با صابون و چربی ها گرفته می شود مکس آب انجام نمی شود و برای حل این مشکل باید لایروبی یا تخلیه چاه صورت گیرد.

-یکی دیگر از مشکلاتی که معمولا در رستوران ها و غذاخوری ها به وجود می آید رفتن روغن به درون چاه می باشد که باعث گرفتگی روزنه های چاه می شود و برای رفع این مشکل باید تخلیه چاه صورت گیرد و لایروبی و در بعصی موارد نیاز به تراشیدن انبار چاه می باشد.

ریزش چاه: در برخی مواقع پیش آمده است که به دلیل پر شدن چاه و بالا آمدن تا زیر سقف چاه باعث ریزش چاه شده است و افراد به روی آن رفته اند و منجر به مرگ افراد شده است.پس باید قبل از پر شدن،آن را تخلیه کرد که این خطرات به وجود نیاید.

لوله بازکنی قم :

-باز کردن لوله روش های متفاوتی دارد که یکی ازرایج ترین آنها باز کردن لوله با دستگاه ژنراتور لوله بازکنی است.این دستگاه،فنررا به چپ و راست میچرخاند که دارای قدرت بالایی است که باعث خراشیدن دیواره لوله می شود که در نتیجه لوله را باز میکند.

نوع دیگر باز کردن لوله استفاده از دستگاه تراکم می باشد.زمانی که فنر جوابگوی ما نبود از این روش استفاده می کنیم.نحوه کار این دستگاه به صورتی است که با وارد کردن فشار زیاد هوا به لوله باعث باز شدن آن می شود این دستگاه اگر دست افراد متخصص نباشد این قدرت را دارد که لوله را بترکاند.

خدمات لوله بازکنی در قم :

لوله بازکنی قم

لوله بازکنی در قم

رفع گرفتگی لوله در قم

تخلیه چاه قم 

تخلیه چاه در قم

تخلیه چاه فاضلاب در قم

 

 

بوی نامطبوع چاه فاضلاب :

همیشه میتواند آزار دهنده و ناراحت کننده باشد ازین رو بسیاری از شهروندان همواره به دنبال پاسخ به این سوال هستند که علت اصلی استشمام بوی فاضلاب در بعضی از خانه ها چیست؟ در ادامه سعی میکنیم به این سوال پاسخ دهیم و بحث مناسبی درباره علت بوی بد فاضلاب و چگونگی رفع آن داشته باشیم. اگر به دنبال رفع بوی بد فاضلاب در خانه خود هستید این مطلب را دنبال کنید.

 

زمانی که  فاضلاب وارد چاه می‌شود،پس از مدتی، میکروارگانیسم‌های بی‌هوازی موجود در چاه شروع به تجزیه ی آن می‌کنند و در نتیجه ی این روند، گازهایی مثل آمونیاک، متان و هیدروژن سولفوره که به “گازهای سپتیک” معروف هستند، تولید می‌شوند. این گازها کم‌کم از چاه بالا می‌آیند و بوهای نامطلوبی در فضای توالت پخش می‌کنند. حالا اگر مانعی در کف سنگ توالت قرار داده نشود، این گازهای در سراسر محیط پخش شده و محیط را آلوده میکنند.

 

منظور از مانع، چاه‌بست‌هایی است که در سنگ توالت می‌گذارند؟

 

نه؛ این چاه‌بست‌ها کارایی چندانی در جلوگیری از انتشار بو ندارند.

 

یعنی استفاده از آنها بی‌فایده است؟

 

بله، برای جلوگیری از پخش بوی نامطلوب چاه، بی فایده اند. اما به خاطر یک‌طرفه بودن دریچه، می‌توان از آنها به منظور جلوگیری از ورود و خروج حشراتی مثل سوسک، مگس یا پشه استفاده کرد؛ مخصوصاً در فصل گرما که چاه توالت بهترین مکان برای تکثیر سوسک‏ها و سایر حشرات موذی است.

 

از طرفی، اگر جسم سبکی از دست ما رها شود، با وجود چاه‏بست، دیگر به سرعت به درون چاه نمی‏افتد و باعث دردسرهای بعدی نمی‏‌شود.خب، اگر منظورتان از مانع عبور بو، چاه‌بست نیست؛ پس چه چیزی می‌تواند جلوی انتشار بوی نامطلوب چاه را بگیرد؟

 

شترگلو یا همان سیفون. البته خیلی‏ها به اشتباه به فلاش‌تانک دست‌شویی می‌گویند سیفون.اما سیفون یا همان شترگلو، لوله‌ای خمیده شبیه مَد یا کلاهِ حرف «آ» است که زیر سنگ توالت کار گذاشته می‌شود و همیشه هم مثل یک کاسه پُر از آب است.

حالا این شترگلو چگونه می‌تواند جلوی بوی فاضلاب را بگیرد؟

 

گازهای سپتیکی بوی ناخوشایندی دارند و پس از تولید در عمق چاه، به سمت بالا حرکت می‌کنند. وقتی این گازها به آب درون شترگلو می‌رسند، درون آن حل می‌شوند و دیگر نمی‌توانند به سمت فضای اتاق توالت راه پیدا کنند. اگر سیفونی وجود نداشته باشد که این گازها در آب آن حل شوند، مسلماً محیط دست‌شویی غیرقابل تحمل می‌شود. و اگر چاه پر شده باشد باید هر چه سریع تر اقدام به تخلیه چاه کنیم.

 

نقش فلاش‌تانک که گفتید بعضیها به اشتباه نام سیفون را روی آن گذاشته‌اند، چیست؟

 

وقتی حجم گازهای حل‌شده در آب شترگلو بالا می‌رود، آن آب هم به یک آب بدبو تبدیل می‌شود و می‌تواند آزارمان بدهد.

 

اگر چند بار در طول روز فلاش‌تانک دست‌شویی کشیده و آب درون سیفون تازه شود، دیگر جای نگرانی برای وجود بوهای نامناسب در فضای دست‌شویی نیست.

 

آقای دکتر! خیلی‌ها برای از بین بردن سوسک، حشرات یا حتی بوی بد چاه توالت، توی چاه، نفت می‌ریزند. این کار، درست است

 

نه، به هیچ عنوان! چون برخی باکتری‌های بی‌هوازی و هوازی توی چاه وجود دارند که وظیفه‌شان تجزیه مواد آلی مثل مدفوع است و اگر ما توی چاه نفت بریزیم، این میکروارگانیسم‌ها را از بین می‌بریم و در نتیجه، مواد آلی (مدفوع) راه یافته به درون چاه تجزیه نمی‌شوند.

 

و اگر تجزیه نشوند، چه می‌شود؟

معمولاً آبی که توی چاه می‌رود، در خاک اطراف چاه جذب می‌شود، ولی جامدات تا به وسیله باکتری‌ها تجزیه نشوند، نمی‌پوسند و از بین نمی‌روند. حالا اگر مواد آلی برای مدتی وارد چاه شوند و نپوسند، ‌نتیجه‌اش این می‌شود که چشمه‌ها و منافذ چاه می‌گیرد و چاه‌ها زودتر از آنچه که باید، پُر می‌شوند و به دنبال آن دردسرهای پُر شدن چاه و تخلیه چاه آن پیش می‌آید.